ΑΤΤΙΚΟ ΠΡΑΣΙΝΟ | ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
Εγγραφή
Είσοδος Εγγεγραμμένων Χρηστών


Υπενθύμιση Κωδικού;

 
Φόρουμ
 
  Φόρουμ  Γενικά  Γενικά Θέματα γ...  Άγιοι Ανάργυροι και ΟΣΕ
Προηγούμενο Προηγούμενο
 
Επόμενο Επόμενο
Νέα δημοσίευση 2/12/2008 12:16 μμ
  Natasa
9 δημοσιεύσεις


Άγιοι Ανάργυροι και ΟΣΕ 
Τροποποιημένο από Natasa  πάνω 2/12/2008 11:36:51 πμ)

Ο συγκεκριμένος χώρος περιφραγμένος και με πανό που ζητούν την απόδοση των χώρων του ΟΣΕ στους πολίτες των Αγίων ΑναργύρωνΣύμφωνα με Δελτίο Τύπου που λάβαμε πρόσφατα από το Δήμο Αγίων Αναργύρων ο Δήμαρχος της πόλης κ. Νίκος Σαράντης προέβη σε δυναμική απάντηση προς τον ΟΣΕ, σχετικά με το θέμα διεκδίκησης του χώρου των πρώην γραμμών Πελοποννήσου. Ο Δήμαρχος γκρέμισε το φυλάκιο των πρώην γραμμών που βρισκόταν στην κεντρική πλατεία των Αγίων Αναργύρων.

 

Στην κίνηση αυτή προχώρησε καθώς ενημερώθηκε ότι η διοίκηση του ΟΣΕ παραχώρησε το φυλάκιο σε ιδιώτη, για να εγκαταστήσει επιχείρηση ανθοπωλείου. Σύμφωνα μάλιστα με τη δικηγόρο του ιδιώτη, ο ΟΣΕ είχε νοικιάσει το συγκεκριμένο χώρο για 16 χρόνια. Παρουσία του Νίκου Σαράντη, συνεργείο του Δήμου με συντονισμένες κινήσεις κατεδάφισε το φυλάκιο, αποτρέποντας έτσι τις όποιες εργασίες ή κατασκευές είχε ξεκινήσει να κάνει ο ιδιώτης. Στη συνέχεια ο χώρος περιφράχτηκε, ενώ τοποθετήθηκαν και πανό του Δήμου Αγίων Αναργύρων. Για τις ενέργειες αυτές ο Δήμαρχος ενημέρωσε το Δημοτικό Συμβούλιο, και ευχαρίστησε τον επικεφαλής της Δημοτικής Αναγέννησης Σωτήρη Ραυτόπουλο, ο οποίος και πληροφόρησε το Δήμαρχο σχετικά με τις προθέσεις του ΟΣΕ.

Το πρώην φυλάκιο του ΟΣΕ   Παρουσία του Δημάρχου Αγίων Αναργύρων Νίκου Σαράντη, συνεργείο του Δήμου κατεδάφισε το φυλάκιο

 
Προηγούμενο Προηγούμενο
 
Επόμενο Επόμενο
  Φόρουμ  Γενικά  Γενικά Θέματα γ...  Άγιοι Ανάργυροι και ΟΣΕ