ΑΤΤΙΚΟ ΠΡΑΣΙΝΟ | ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
Δάσος ΠΙΚΠΑ
Χάρτης
Γενική Παρουσίαση
Στοιχεία Χλωρίδας και Πανίδας
Προσβάσεις
Εγκαταστάσεις Αθλητισμού, Πολιτισμού και Αναψυχής
Πληροφορίες - Ωράριο
Νέα - Εκδηλώσεις
Αναπλάσεις
Χώροι Πρασίνου / Πεντέλη / Δάσος ΠΙΚΠΑ / Νέα - Εκδηλώσεις
1η Εθελοντική Δράση Ποτίσματος

Ο Σύνδεσμος των 22 Δήμων & Κοινοτήτων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού Όρους (Σ.Π.Α.Π.), πραγματοποιεί την Κυριακή 14 Ιουνίου 2009, την πρώτη εθελοντική δράση ποτίσματος των δενδρυλλίων που φυτεύτηκαν στον Κοκκιναρά Πεντελικού.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή, παρουσία και του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμου, από τις 9 το πρωί και τα σημεία συνάντησης των εθελοντών είναι τα εξής:

α. Περιοχή «Α»: Ύψωμα δεξαμενής κεραίας Κοκκιναρά στο τέρμα της οδού Ξενίας – (είσοδος στον Κοκκιναρά ευχερέστερα από τέρμα οδού Ξενίας Κηφισιάς)

β. Περιοχή «Δ2»: Ύψωμα στο κέντρο του Κοκκιναρά – (είσοδο στον Κοκκιναρά και από Ν. Πεντέλη και από Κηφισιά).

γ. Περιοχή «Γ1», «Γ2»: Ύψωμα Τριγωνομετρικού – (είσοδος στον Κοκκιναρά καλύτερα από Ν. Πεντέλη).

δ. Περιοχή «Γ3»:Ύψωμα Πυλώνα υψηλής τάσεως-(είσοδος στον Κοκκιναρά καλύτερα από Ν. Πεντέλη).

Να σημειωθεί ότι ήδη έχουν τοποθετηθεί στις δενδροφυτεμένες εκτάσεις έχουν τοποθετηθεί από το Σ.ΠΑ.Π. υδατοδεξαμενές και σωληνώσεις ποτίσματος έτοιμες προς χρήση. Επιπρόσθετα βυτιοφόρα οχήματα πλήρωσης ύδατος διαθέσιμα, θα είναι σταθμευμένα περιμετρικά των περιοχών ποτίσματος.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του προέδρου του Σ.Π.Α.Π και δημάρχου Πεντέλης Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη «ο Σύνδεσμος μάχεται για την Περιβαλλοντική Ανάσταση του πολύπαθους Πεντελικού βουνού και στηριζόμενος στην ευαισθησία σας για το Περιβάλλον ως ενεργών πολιτών και εθελοντών, σας προσκαλεί στη δράση αυτή»

Υπενθυμίζεται ότι συντονιστική σύσκεψη για το θέμα θα γίνει στο δήμο Πεντέλης (αίθουσα πολλαπλών χρήσεων) την Τετάρτη 10 Ιουνίου 2009 και ώρα 18:00.


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

στα τηλ.: 210-6131461 / 2108033622

Φαξ: 210-6131461 - 8041168

e-mail: pentelimayor.dsk@gmail.com & spap.penteliko@hotmail.com

ιστοσελίδα www.spap.com.gr

  επιστροφή