ΑΤΤΙΚΟ ΠΡΑΣΙΝΟ | ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
Νέα - Εκδηλώσεις
Νέα - Εκδηλώσεις για όλους τους Χώρους
Νέα για το Αττικό Πράσινο
Νέα - Εκδηλώσεις / Νέα για το Αττικό Πράσινο
Στη Δεντροφύτευση των Τουρκοβουνίων συμμετέχει η Υπερνομαρχία Αθηνών-Πειραιώς και η "ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ 12 ΦΟΡΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ"

Η Υπερνομαρχία Αθηνών - Πειραιώς και η «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ των 12 ΦΟΡΕΩΝ για το ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ» θα λάβει μέρος στη δεντροφύτευση που θα πραγματοποιηθεί στα Τουρκοβούνια, που διοργανώνει την Κυριακή 7 Μαρτίου 2010 και ώρα 10:00 π.μ., ο Σύνδεσμος Δήμων για την Προστασία & Ανάπλαση των Τουρκοβουνίων (ΣΠΑΤ), που απαρτίζεται από τους Δήμους Γαλατσίου, Ν. Ιωνίας, Φιλοθέης και Ψυχικού. 

Σημεία Συνάντησης: 
Γαλάτσι: Χώρος στάθμευσης Αθλητικού Γυμναστηρίου Γαλατσίου (έναντι Ομορφοκκλησιάς).
Φιλοθέη: Τέρμα οδού Δρυάδων
Ψυχικό: Τέρμα οδού Καρκαβίτσα

Μετακινήσεις προς το σημείο συνάντησης 
Οι πολίτες μπορούν να φτάσουν στο χώρο στάθμευσης με πυκνά δρομολόγια των λεωφορείων της ΕΘΕΛ:

Α. Το αστικό λεωφορείο 608 (Γαλάτσι-Ακαδημία-Ζωγράφου) ξεκινάει από το Νεκροταφείο του Δήμου Ζωγράφου και φτάνει πολύ κοντά στο σημείο Συνάντησης στη στάση Αθλητικό Κέντρο.

Β. Το αστικό λεωφορείο 610 (Φιλοθέη - Αμπελόκηποι (Κυκλική)) ξεκινάει από την αφετηρία, στην οδό Βασ. Γεωργίου και περνώντας από τις λεωφόρους Κηφισίας, Πανόρμου και Αλεξάνδρας καταλήγει ξανά στην αφετηρία που είναι και το σημείο συνάντησης.

Γ. Το αστικό λεωφορείο 603 (Κάνιγγος - Π. Ψυχικό (Κυκλική) έχειαφετηρία στην οδό Τζωρτζ και φθάνει στην οδό Λύτρα, η οποία είναι πλησίον της οδού Καρκαβίτσα, όπου είναι και το σημείο συνάντησης.

  επιστροφή